JA Uber - шаблон joomla Новости

Wat is het verschil tussen Devuta en ISP Software?

Wij krijgen vaak de vraag wat het verschil tussen Devuta en ISP Software is. In deze blog gaan we dieper op deze vraag in om duidelijkheid te scheppen. Want wat is nou echt het verschil tussen Devuta en ISP Software?

 

Wat zijn de overeenkomsten tussen Devuta en ISP Software?

Om te beginnen zijn Devuta en ISP Software beide CRM Softwares. Beide programma’s bieden een geïntegreerde software waarin de bedrijfsstrategie en het businessmodel altijd leidend zijn. Met beide programma’s kun je terecht voor je relatiebeheer, boekhouding, mail, rapportages, projecten, in- en verkoop. Devuta en ISP Software zijn dus all-round programma’s waarin je dus één centrale software tot beschikking hebt. 

Wat zijn de pluspunten van Devuta?

Devuta’s kracht is een zeer gebruiksvriendelijke software. Veel bedrijven claimen dat ze gebruiksvriendelijk zijn, maar dit in werkelijkheid niet zijn. Devuta is ontworpen vanuit het perspectief van de gebruiker. De gebruiker staat centraal. Er is geen hoger niveau wiskunde nodig om wegwijs te worden binnen de software van Devuta. Alles binnen de software spreekt voor zich. Devuta heeft zich recent ook gericht op de zonwering. De software volledig geïntegreerd op de processen van de zonwering. 

Een ander groot pluspunt van Devuta is dat het systeem een enorm goede workflow bevat. De modules lopen vlekkeloos op elkaar over en staan in verbinding met elkaar. Hierdoor kunnen precieze rapportages worden uitgedraaid. Deze workflow kan de gebruiker zelf gemakkelijk toepassen zonder enige programmeerkennis. Tevens heeft Devuta een mobiele applicatie beschikbaar voor haar klanten. In deze applicatie kunnen de klanten altijd het systeem benaderen, waar ze ook zijn. Devuta is gemakkelijk te koppelen met andere applicaties, zoals Exact, Google Drive, Office 365 en vele andere applicaties. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een plug-in. 

Met de Devuta software leer je de klanten ook écht beter kennen. Doordat de Devuta software een complete klantgeschiedenis bevat kun je heel gemakkelijk op het juiste moment de juiste acties ondernemen naar je klanten toe binnen de software. De rapportagemodule geeft duidelijk aan welke behoeftes er spelen bij de klant. Met behulp van deze informatie binnen het CRM systeem kun je meer over de klanten leren en zien waar jouw kansen liggen per klant.

Wat zijn de pluspunten van ISP Software?

ISP Software biedt de mogelijkheid om het pakket op ieder gewenst moment aan te passen. Klanten hebben de optie om modules toe te voegen of te verwijderen uit het softwarepakket. Dit is lang niet het geval bij elke software aanbieder.

ISP Software is beschikbaar op alle gebruiksvormen. Het softwareprogramma online beschikbaar als online SaaS oplossing en op het eigen bedrijfsnetwerk. Het programma wordt geïnstalleerd op de computer van de gebruiker zelf. Tevens is het mogelijk om met alle soorten mobiel te werken in ISP Software. De software is mobielvriendelijk. Dit wilt zeggen dat de software zichzelf aanpast naar de beeldgrootte van het apparaat waarop de software wordt gebruikt. 

Het programma bevat tevens een goede workflow voor ordergestuurde bedrijven. Deze bedrijven werken veel met voorraadbeheer en voorraadposities. De modules lopen goed over op elkaar, wat het weer mogelijk maakt om rapportages uit te draaien. 

Wat is het verschil tussen Devuta en ISP Software?

Er is één groot verschil tussen Devuta en ISP Software. Dat is namelijk de geschiktheid van de software per doelgroep. Devuta’s software is vooral gericht op de dealers en ISP Software is meer gericht op de leveranciers. Beide doelgroepen hebben andere processen binnen de software en andere prioriteiten.


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit